من ۲۵روز یکبارپریود میشم اماموی زائدچانه دارم دکترگفته تنبلی خفیف داری بعدازچندماه مصرف سیپرترون واسپیرو نولاکتون رفتم سونو حداکثرفولیکولم ۸بود درصورتی که قبلا تا۱۴ میرسید میخوام سریعا باردارشم بنظرتون وضعیتم نسبت به قبل بدترشده یااینکه بااین سایزفولیکول وداروهای محرک میتونم باردارشدم بارداری برام حیاتیه زندگیم داره ازهم میپاشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل دفتری وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

باید داروهایی را که ذکر کردید قطع کنید و برایتان داروهای محرک تخمک گذاری تجویز شود .