سلام دندان های من ب شدت جرم میگیرند بااین که من روزی ۳بار مسواک میزنم اما اونقدی جرم میگیرند ک حد نداره ایا خمیر دندان خاصی هست که ب من معرفی کنید ممنون

پاسخ مشاور

دکترای حرفه ای دندانپزشکی

سلام وقت بخیر
تعداد دفعات مسواک زدن اهمیتش بسیار کمتر از چگونگی مسواک زدنه.
سعی کنین با دقت و وسواس بیشتری مسواک بزنین،
با این وجود، باز هم ممکنه بخاطره نوع بزاق و ph آن این مشکلو داشته باشین.
خمیر دندان خاصی برای این مشکل کاربرد نداره، ولی خمیر پروفیلاکسی که دندانپزشکا دارن رو میتونین تهیه کنین هفته ای دوبار استفاده کنین کمکتون میکنه که دیر به دیر جرم برگرده روی دندونتون. در صورت تمایل میتونم راهنماییتون کنم که چجوری تهیه کنین.
موفق ‌باشین