سلام فاصله بین دو تا بچه هام 3 سال هست دخرم 10 ماهشه و پسرم که 3 ساله و نیمس مدام کتکش میزنه چیکار کنم؟

تا باباش دخترمو بغل میمه میزنه زیر گریه نمیزاره به اسباببازیاش بازی کنه خوراکی بهش نمیده در هر فرصتی میخاد کتکش بزنه هر چیم میگم این کارتو دوست ندارم فایده نداره

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کاردرمانی

سلام
این طبیعیه که خواهر و برادر ها در سال های اولیه زندگی ارتباط خوبی باهم نداشته باشن.کودک شما داره تلاش میکنه جایگاه قبلیش رو که با اومدن فرزند جدید شما پر شده،به دست بیاره.دعوا سر اسباب بازی ها،اغلب تلاشی برای جلب محبت والدین و یا بازتاب از جنگ قدرت بین پدر و مادر هست.
مهم ترین کار اینه که حتما حتما در روز زمانی رو حتی در حد نیم ساعت «فقط» به فرزند بزرگتر اختصاص بدید.و به فرزند کوچکتر توجهی نکنید.

در کار های فرزند کوچکتر ، از پسرتون کمک بگیرید ولی مزاحمش نشید و مدام صداش نزنید تا فلان چیز رو بیاره.

همچنین سه سالگی زمان مناسبیه که کودک رو به مهد بفرستید و به این ترتیب کودک یاد میگیره بدون شما هم احساس خوبی داشته باشه.
تحسینش کنید،حتی اگر یک کار کوچک و خوب انجام داد.مثلا عزیزم خیلی خوشم اومد توپتو به خواهرتم دادی تا باهم بازی کنید.
باهاش زیاد صحبت کنید و محبت و دوست داشتنتون رو بیان کنید.
 و هنگام بازی با هم سن های خودش تحسینش کنید که وسایلشو به اشتراک میذاره تا باهم بازی کنن.
موفق باشید.