چطور باید رفتار کرد وقتی با خانواده شوهر تو یه خونه قاطی هستی؟

تروخدا زودتر جواب منو بدین دارم دیوونه میشم ،منو همسر ۲ ساله عروسی کردیم و خونمون تو حیاط پدرشوهرمه،خونمونم طوریه که حیاطمون مشترکه،همه چیزه شوهرم با پدرش قاطیه ،مادرشوهرمم ۸ ماهه فوت شده ،اینکه میگم قاطیه از همه چیز از مالو اموال بگیر تا خوردو خوراک ،حتی گلای تو خونه مارو پدرشوهرم میگه گل هامون ،من خیلی ناراحتم از این شرایط،همش باید غذا درست کنم و باهم بخوریم ،پدرشوهرمم همش ایراد میگیره از دستپختم ،بعدش که با شوهرم تنهاشیم دعوام میکنه میگه این چیه پختی ،پدرشوهرم همش خودشو میزنه به مریضی تا دختراش بیان و دورش باشن با این خرج گرون شوهرم هرچی درمیاره خواهراش میان میخورنو میرن و میگن خونه بابامه،تو هر کاری پدرشوهرم خودشو دخالت میده ،حتی شیشه پاک میکنم میاد میگه اونجا لکه اونجا لکه ،بخوام بنویسم یه رساله میشه ،با وجود این مشکلات شوهرمم کاری نمیکنه که مبادا دل پدرش بشکنه ،تروخدا راهنماییم کنین ،به حق این شب های عزیز گرفتاری همه حل بشه 🙏

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل کار در خانه وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

عزیزم شما از اول میدونستید دارید وارد یک زندگی باهم و مشترک میشید،و متقابلا مشکلات فراوانی خواهد داشت،همسرتون باید همکاری کنه وگرنه اوضاع به همین منوال خواهد بود،فرصتی رو پیدا کنید و خیلی آرام آرام همسرتون رو برای مستقل شدن آماده کنید،بحث و جدل بی‌فایده خواهد بود