با خونریزی سیاه رنگ ممکنه هنوز هم باردار باشم

سلام

من هشت ماهه اقدام به بارداری کردم و توی همه ی آزمایش ها و سونوگرافی خودم و شوهرم هر دو سالم بودیم . این ماه خیلی علائم داشتم یک هفته قبل پرید بی‌حال شدید بودم ک فکر کردم کرونا گرفتم .کمر درد بی سابقه و تخمدان چپم فقط درد میکرد و سینه ی چپم یکی دو روز ب پرید سوزن سوزن میزد نوکشون . علائم پرید همراه رو نداشتم. (سومین ماه هم بود ک قرص مدروفم می‌خوردم و دو ماه گذشته سر ساعت و روز ۲۷ دوره م پرید میشدم

) روز ۲۶ دوره م بی بی چک انداختم هاله کمرنگ انداخت. روز ۲۷ پرید نیومد و روز ۲۸ کرونا گرفتم و بدن درد و ب خصوص کمر درد شدیدددی اومد سراغم و نمیتونستم چکار کنم از درد.بعد لک قهوه ای دیدم و دکتر بهم شیاف پروژسترون داد و استفاده کردم. اندازه بند انگشتی چند ساعت یه بار لک قهوه ای می‌دیدم.بعد از ۲۴ ساعت شد خون و بعدشم ک خونریزیم شروع شد.مثل هر دفعه پرید نیست ولی خونریزی ملایمی باهامه همش . امروزم یکی دیگه انداختم بی بی چک بازم هاله داشت ولی کمرنگ. بلاتکلیفم.یعنی دیگه تموم شد ؟ پرید شدم؟ باردار بودم ؟ نبودم؟ پس این لکه بینی بی سابقه چی بود ؟

الان هم ۲۴ ساعت هست که خونریزیم در حد دو نوار بهداشتی و به رنگ سیاه بوده .لخته هم نداشتم .. درصورتیکه روز دوم پریودیم اوج پریودی من هست و باید خیلی قوی و زیاد باشه.. امکان داره هنوزم باردار باشم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانهدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

خیر . برای اطمینان بیشتر یک تست خونی بتا اچ سی جی انجام دهید .