ترشحات باردادی

سلام خانم دکتر. من ۲ هفته ی پیش سرکلاژ کردم که بعدش هیچ لکه بینی و سوزش و خارش و هیچ علامتی هم نداشتم. یک هفته هم سفکسیم مصرف کردم.در هفته ی ۲۰ هستم الان. که ترشحات خیلی زیاد موکوسی زرد رنگ بدون هیج بو درد و هیچ خارشی دارم .فقط ترشحات زرد زیاد همین. چند روزه این ترشحاتم خیلی زیاد شده. دکترم قرص مترونیدازول داد واژینال که با مصرف قرص حتی باز بیشتر شد ترشحات چکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوره درمان با مترونیدازول را کامل کنید نگران نباشید رفع خواهد شد موفق باشید.