سلام خسته نباشید ببخشید من ی سوال داشتم روز ۶ پریودی درصورت قطع شدن پریودی و گاه لک بینی قهوه ای با رابطه محافظت نشده امکان بارداری هست؟ سیکل۲۸روزه فقط برام سوال چون گفتن باید ۷روز پریود تموم شه و من روز ۶ بودم و لکه بینی خیلی خیلی کم و رنگ قهوه ای سوخته داشتم ک نمیدونم امکان بارداری هست یانه؟ چون قصدم برای اقدام ازتاریخ ۹پریودی ب بعد بود

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام در دوران پریود به علت عوارضی که دارد داشتن رابطه جنسی توصیه نمی شود موفق باشید