هورمون تراپی یاسگی

سلام، من تقریبا یکسال هست یاسئه شدم، و نمیدونستم یاسئگی اینقدر سخت هست، الان مرتب دچار عفونت ادراری میشم، که سونو دادم و گفتن مشکل از کمبود هورمون هست، آتروفی واژن و خشکی دارم، لابیاهام نازک و کوچک شدن، سریع عفونت می گیرم، خیلی اذیتم، در یک ویدئو از یک خانم دکتر خارج از کشور شنیدم می گفت با ژل و یا کرم استرادیول و داروی پروژسترون راحت این مشکلات حل میشه، آیا تو ایران هم دکترها انجامش میدن و پیش کدوم دکتر خوبی برم که مشکلمو حل کنه، میتونید راهنماییم کنید؟سپاسگذارم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

قبل شروع هورمون درمانی باید بررسی های لازم انجام دهید . جهت بررسی های لازم و درمان مناسب مراجعه کنید .