پولیپ آندومتر و بارداری

سلام

من ۳۴ سالمه، و سه ماهه که برای بارداری اقدام کردم، قبل از اقدام تحت نظر پزشک چکاپ، آزمایش و سونو شکم و لگن از بیرون انجام دادم، و دوماه لتروزول و دوفاستون مصرف کردم، برای ماه سوم به جز لتروزول و دوفاستون، دوتا آمپول HMG روز ۶ و ۸ زدم، و روز ۱۱ برای سونو واژینال فولیکول رفتم؛ تا آمپول HCG بزنم که مشخص شد پولیپ دارم، و پزشکم گفت دیگه آمپول نزنم با این ‌وضعیت بارداری صورت نمیگیره و تزریق بی‌فایده‌ ست؛ نمیدونم سونو قبلی چون بیرونی بوده نشون نداده یا با مصرف داروهای هورمونی تازه درومده! چون هیچ علائم و‌ مشکلی ندارم؛ نه تنبلی تخمدان نه بی‌نظمی نه پریود سنگین نه لکه‌بینی و خونریزی!

حالا سوال من اینه باید حتما کورتاژ شم؟ امکان بارداری با پولیپ وجود نداره؟ و اینکه کورتاژ باعث‌ ناباروری نمیشه؟ چند وقت بعدش میشه مجدد اقدام‌ رو‌ شروع کنم؟

[ گزارش سونوگرافی: مشاهده چند تو‌ده اکوژن به ابعاد 7*5، ۴/۵*۳، ۲:۵*۲ میلی‌متر داخل کاویته آندومتر (پولیپ)

 کیست کوچک حاوی low levele echo به قطر ۱۱ میلی‌متر در تخمدان چپ (آندومتریوما؟؟؟)

مختصر مایع آزاد در کلدوساک‌ خلفی به ارتفاع ۱۲ میلی‌متر]

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

در صورتی که در این سیکل باردار نشدید بهتر است قبل از اقدام به بارداری هیستروسکوبی جهت برداشتن بولیب ها انجام دهید .

در بارداری هایی که همراه بولیب است احتمال سقط بیشتر است .