کیست دندان

سلام وقتتون بخیر من دندان جلوم دچار کیست شده بود و دکتر گفت باید کشیده بشه از کیست که رو لثه دیده میشد هم چرک خالی میشد دندان کشیدم و ایمپلنت کردم و دیگه عفونت خارج نشداما ظاهرش هنوز بود تو عکسم دکتر گفت یه رگه هم از دندان کناریش به کیست وصلهکه اگه خوب نشد اونم عصبکشی میکنیم که اذر ۱۴۰۰ کشیدم و ایمپلنت شد و بعد ۵ خرداد ۱۴۰۱ مراجعه کردم گفتن باید بغلیشم عصب کشی بشه که انجام دادم متخصص اندو برام انجام داد اما از خرداد تا به الان از اون قسمت ظاهری کیست که رو لثه هست تا دندونی که عصب کشی کردم درد و سوزش دارم حس میکنم تا بینی هم دردش میاد دکتر جراح که پر کردگی دندان انجام داد رفتم گفتن تا ۳ ماه درد عصب کشی هست تا ۶ ماه کیست طول میکشه خوب بشه اما این درد خیلی اذیت کنندس و یکسره درد خفیف و سوزش هست ایا مربوط به روند درمان کیست هست یامشکل دیگه وجود داره عصب کشی هم کامل انجام دادن عکس در مطب گرفتن.ممنون میشم پاسخ بدین

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰سال جنسیت زن
پاسخ مشاور

دکترای حرفه ای دندانپزشکی

باید عکس رادیولوژی رو دید که نظر قطعی و تشخیص دقیق داد.
اما درد بعد از عصب کشی نهایتا یک هفته تا ده روز طبیعیه.
ضایعه یا به عبارتی کیست تا ۶ ماه فرقت لازم داره که بهبودی پیدا کنه
عکس جدید بگیرین و مراجعه کنین به متخصص.