سلام 6 ماهه اقدام به بارداری کردم و تنبلی تخمدان و نامنظمی پریود دارم 27 سالم هست

جواب سونو رنگی هم اینو گفته چه مشکلی دارم لطفا راهنمایی کنید

از روز سونو زیر شکمم درد میکنه سمت چپ

Sing Indication : 6 - months effort for pregnancy - G0 Findings : The uterine cavity is arcuate or subseptate in shape . Both fallopian tubes are patent . There is suspicious evidence of adhesion in both peritubal regions . Small filling defect in cervix is seen . mucus-- polyp ? Evacution endometrial cavity after remove of instrument is incomplete . Further evaluation for the shape of uterus , peritubal adhesion and endometriosis mapping by 3 - D TVS is recommended . (

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

احتمال چسبندگی  لوله و رحم دیواره دار هست نیاز به انجام لاباروسکوبی به همراه هیستروسکوبی دارید .