بارداری

در تاریخ ۰۳/۰۳ رابطه داشتم در حد پیشاب با دخول خیلی کم در حد دو ثانیه بعد از رابطه باید ۰۳/۰۸ پریود میشدم که نشدم و بجاش ۱۳ ام پریود شدم و خونش خیلی خیلی کم بود.

ی بیبی چک در تاریخ ۰۳/۱۷ و یکی هم ۰۳/۱۹ و یک آزمایش خون در تاریخ ۰۳/۲۲ دادم که هر سه منفی بود!(تیتر بتا ۰/۵۲۹)

این ماه امتحان داشتیم و من که ساکن تهران هستم بخاطر امتحانا شمال بودم و یخورده استرس داشتم:/ این ماه هنوز پریود نشدم و فقط درد پریودیم از سه روز پیش شروع شده ولی خون پریودی نمیاد

نمیدونم احتمال بارداری وجود داره یا نه؟ واقعا استرس گرفتم😑🥺

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اكر ازمايش خون منفي بوده احتمال زياد باردار نيستيد