سلام من دانشجوی انصرافی پزشکی روزانه سال ۹۵ دانشگاه علوم پزشکی اردبیلم که مهر ماه ۹۵ پذیرفته شدم که رفتم دانشگاه و  ثبت نام کردم ولی دانشگاه بعد دو ماه رفتن دیگه نرفتم و بهمن ماه همون سال یعنی ۹۵که پذیرش دبیری تربیت بدنی بود شرکت کردم و به دبیری تربیت بدنی رفتم و الان با گذشت یازده ترم به دلیل اینکه از تصمیم پشیمان شدم دبیریو تموم نکردم و در شرف اخراج از دانشگاه قرار دارم چون بعد یه سال که پشیمون شدم دیگه کلاسارو نذفتم یا امتجان شرکت نمیکردم کلا از دبیری علی الخصوص تربیت بدنیش متنفر متنفر متنفرم اصلا خودمو به عنوان دبیر تربیت بدنی تو مدرسه تصور میکنم میخوام خودکشی کنم تا این حد ازش متنفرم خیلی خیلی ناراحتم بخاطر افسردگی شدید از پزشکی انصراف دادم و به دبیری رفتم اون موقعی که انصراف دادم کامل دیونه شده بودم و اصلا نمیدونستم دارم چیکار میکنم خانواده درست و حسابیم نداشتم تا کمکم کنند پدرم مرده و مادرم بی سواده خودمم مریض شدم و کارایی کردم که الان پشیمان پشبمانم, حسرت و پشیمانی و عذاب وجدان شدید شدید گذشته زندگیمو جهنم کرده و اونقده به مغزم فشار میاد که میخوام خودکشی کنم توروخدا اگه کمکی از دستتون برمیاد کمکم کنید چون واقعا تو بد مخمصه ای گیر افتادم

موقعی که از پزشکی انصراف دادم خیلی افسرده بودم و به خاطر فشارهایی که قبل کنکور بهم اومده بود استرس و اضطراب شدید داشتم جوری که کتابو میدیم بدنم گر میگرفت فقط میخواستم از دانشگاه فرار کنم متاسفانه اون موقع دکتر متخصص اعصاب و روان و روانپزشک و مشاور خوبم نرفتم و خودم در حق خودم ظلم کردم حالم خیلی خرابه فقط اینو میتونم بگم که موقع انصراف دیونه شده بودم در بزرگترین و مهم ترین تصمیم زندگیم عقلمو از دست داده بودم الان خیلی خیلی خیلی ناراجتم و حالم از خودمو زندگیم بهم میخوره و از خودم نفرت دارم و میخوام خودکشی کنم یبارم سابقه ی خودکشی ناموفق با قرصو داشتم در کل من سه سال شبانه روزی درس خونده بودم سه سال معدلم بالای نوزده بود شاگرد اول تیزهوشان بودم و الان ریتمم مغزم بهم خورده و دارم نابود میشم و شدید عذاب میکشم احساس میکنم از عرش به فرش افتادم و هیچ طوریم نمیتونم خودمو درست کنم انگار میخوام از خودم انتقام بگیرم ولی جرات خودکشیم ندارم و فقط زنده موندمو دارم شدید عذاب میکشم توروخدا کمکم کنید توروخدا کمکم کنید تا به اون ارامش و شادیه برسم حالم خیلی خرابه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت مرد شغل سردرگمم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
ميتونم درك كنم چقدر تحت فشار هستيد و اين اتفاقات چقدر براتون درد داره حق داريد كه ناراحت باشيد
اما انتقام گرفتن يا اتمام زندگي به نظرتون ميتونه بهتون كمك كنه يا فقط باعث ميشه حال بد رو بيشتر و بيشتر حمل كنيد
دقيقا در شرايط قرار گرفتيد كه اگاهيد كه خوب نيستيد و اين اغاز درمان و شروعه
 پس ضروريه براي اين افكار منفي شديد از قدم هاي كوچك شروع كنيد اولين كار بايد حتما پيش روانپزشك برويد و تحت نظر ايشون دارو مصرف كنيد در كنارش جلسات مشاوره فردي را شروع كنيد كار كردن روي افكار ،احساسات و هرموضوعي كه نياز به بازبيني و بررسي ريشه ايي  داره .