دندان دردبارداری

سلام.من هفته ۱۷ بارداری هستم.دندون روکشم بسیااار درد میکنه.چه داروهاو قطره یا مسکنی مجاز به استفاده هستم؟ایا میتونم عکس دندون بگیرم و یا اقدامی انجام بدم؟توروخدا بهم کمک کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دکترای حرفه ای دندانپزشکی

سلام وقت بخیر
به دندانپزشک مراجعه کنین،
باید در شرایط خاص مثل روپوش سربی عکس بگیرین و درمانتون کنترل شده باشه.
ترجیحا درمان انجام بشه بهتر از مصرف مسکنه، ولی فقط مجاز به استفاده از استامینوفن معمولی هستین.
سه ماهه دوم که شما الان دارین واردش میشین به نسبت بقیه ماهها فرصت خوبیه واسه درمانهای دندان پزشکی.
اقدام بفرمایین