مشكلات زناشويي

سلام  خواهش ميكنم  راهنماييم كنيد  چون اصلا حال روحي خوبي ندارم من و همسرم بطور كلي از هم فاصله گرفتيم همسرم مدام در حال تماشاي فيلم هاي غير اخلاقيه وخودشو اونطوري ا ر ض ا ميكنه و اصلا انگار نه انگار كه زني توي زندگيش وجود داره به هيچ عنوان به من نزديك نميشه و زماني هم ك نزديك بشه فقط از ديگران توي رابطه صحبت ميكنه ك من بدتر ازش سرد ميشم واقعا نميتونم ديگه دركش كنم مشاوره هم نمياد چون ميگه اين چيزا طبيعيه مدام درخواست ميكنه توي رابطه از ديگران حرف بزنم و اگر اينكارو نكنم بي اهميت ولم ميكنه ميره اصلا قبول نداره كارش اشتباه خسته شدم ديگه حتي راضي نميشه بياد مشاوره تازه تهديد ميكنه ك بهت خيانت ميكنم اگر اعتراض كني نميدونم چه رفتاري درسته چيكار كنم كه اين اخلاقاشو عوض كنه

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل كارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

همسرتون مشاوره نمیاد اما خودتون حتما مراجعه کنید تا تصمیم بگیرید که با چنین فردی ادامه میخواهید بدید یا نه