عصبی بودن و تند صحبت کردن

عصبانیت

سلام خداقوت شرایط زندگی سختی داشتم همسرسابقم معتاد شیشه بود و ۴سال در دادگاها دویدم تا جدا شدم ازش جلسات مشاوره رفتم کتاب میخونم پیاده روی میروم ولی خیلی خیلی عصبیم تمام خانوادمو رنجوندم انگار لذت میبرم که حالشونو بگیرم یا حرفایه بدی بهشون بزنم بعدش بشدت پشیمون میشم گریه میکنم و معذرت خواهی میکنم 😥دیگه از اینهمه عذاب وجدان خسته شدم کمکم کنین چطور آروم بشم همون دختر خوش اخلاقو آروم قبلی بشم کتابی اگر میشناسین یا بگین چیکار کنم که حالم خوب بشه ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

شما باید به روانپزشک مراجعه کنید به خاطر خودتون و زندگی که پیش رو خواهید داشت