روش ضدبارداری

سلام خانوم دکتر من 25سالمه دوتا بچه دارم  و دیگه بچه نمی‌خوام یه روش ضد بارداری بدون عوارض می‌خوام.ای یودی روامتحان کردم بعداز چندماه دچار خونریزی شدید شدم که با قرص  ال دی هم جلوش گرفته نمیشد درش آوردم.قرص که میخورم لاغر میشم افسردگی میگیرم.الان از آمپول استفاده میکنم ولی پوستم کاملا خشک  شده .جوریکه ناحیه پریدم جای بخیه های پنج سال پیش داره بازمیشه

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام به هر حال داروهای هورمونی عوارض خود را دارند یا باید  آی یو دی استفاده کنید یا از کاندوم استفاده شود موفق باشید