پلی کیستیک

باسلام من 19 سالمه و تنبلی تخمدان دارم، یکساله دارو میخورم و ضد بارداری، خواستم ببینم ضرر نداره؟ چون واقعا دیگه نمیخام بخورم... چن ماه پیش آزمایش دادم سونوگرافیم بهتر شده و هورمون مردانه م نرمال شده بود، فقط amh م بالا بود

حالا دکتر هم گف یکسال ک تموم شد قطعش کن ببینیم پریود میشی یا نه

اگر نشم واقعا باید تا سال ها دارو بخورم؟ واقعا اینو نمیخام بنظرتون بهترین کار چیه

تغذیه هم جدیدا رعایت میکنم و ورزش هم میکنم

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به سن شما  بهتر است با ورزش کردن و داشتن رژیم غذایی مناسب پریود خود را تنظیم کنید موفق باشید