کیست تخمدان

سلام خسته نباشید من کیست تخمدان۴۰ میلیمتری با جدار ضخیم حاوی محتویات  low level echo  در تخمدان چپ دارم که پارسال ابعادش ۳۰ میل و مطرح کننده کیست هموراژیک/درموئید بوده امسال قبل رفتن به دکتر تصمیم گرفتم از عرق گیاهی تراسک استفاده کنم به نظر شما موثره؟ خیلی ار افراد نوشتن با این عرق جواب گرفتند...یا مورد من فرق داره و خطرناکه و نیاز به جراحی است؟ در ضمن من مجردم.باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل روانشناس وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

کیست شما به احتمال زیاد اندومتریوز است .

اندومتریوز و کیست درمویید به دارو جواب نمی دهند و کوچک نمی شوند . با جواب سونوگرافی مجدد جهت درمان مقتضی مراجعه کنید .