سلام خسته نباشید پسر من 2 ماه و 3 هفته داره . وزنش 6.800 هست ولی مشکلی که دارم اینه که هر 6-7 روز یک بار شکمش کار میکنه اخیرا و این موضوع خیلی اذیتش میکنه. این مشکل حدود 3 هفته است که پیش اومدهو قبلا هر روز یا روزی 2-3 بار شکمش ار میکرد. لطفا راهنمایی کنید که چه کار کنم!
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی اگه شیر خودتون رو می خوره میوه و سبزی بیشتر استفاده کنید آلو . انجیر و همینطور آب فراوان ماساژ شکم تا حد زیادی موثره موفق باشید jozdany@yahoo.com