سلام من هفته 16 بارداری هستم 31 سالم.25 اسفند 92 آپاندیس عمل کردم. می خواهم زایمان طبیعی بی درد (یا گاز یا دارو نه بی حسی از کمر) استفاده کنم آیا مضراتی دارند؟
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام عزیزم زایمان طبیعی با گاز یا دارو زایمان کم درد حساب میشه نه بی درد . بی حسی از کمر ( اپیدورال ) بیدرد گفته میشه هر چند اون هم 100 در صد بیدرد نیست . هر روشی مضرات خودش رو داره که از بیشتر به کمتر : اپیدورال , گاز , دارو و فیزیولوژیک .هر چی مادر تحمل درد بیشتری داشته باشه از مضرات بیشتر در امانه .