همسرم باهام لج میکنه

با همسرم از لحاظ فرهنگی زیاد مشکل داشته و دارم و هنوز بعد از گذشت ۸سال زندگی با ۱بچه ۵ساله نمیذاره تنها بیرون برم.بهش میگم با فامیلاش که ۱۰ سال ازش کوچیکترن رفت و آمد میکنه و شراب میخورن و من خیلی ناراحتم و وقتی که اعتراض میکنم چرا با اون کوچیکا میری یاشراب میخوری میگه به تو ربطی نداره.. تازگی ها این اخلاق رو پیدا کرده و واقعا عذاب میکشم. از اول زندگی تا همین الان همش باهام لج میکنه. میگم میرم خونه مامانم میگه برو...خستم از این زندگی😔

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

عزیزم حق داری..کاملا مشخص هست همسرتون توی این زندگی نیسا و توجهی نداره.و فردی که مشروب مصرف میکنه تعادل اخلاقی نداره.از یک مشاور حتما کمک بگیرید تا بتونید برای ادامه این زندگی تصمیم جدی بگیرید