اختلاف سنی

سلام وقتتون بخیر اقا پسری خواستگار من با اختلاف سنی ۱۵ سال همگی مخالفیم و بهش رد میدیم اما ایشون همچنان اصرار داره هر شرطی میذاریم جلو پاش قبول میکنه چه راه حلی پیشنهاد میدید شما ایا این اختلاف سنی میتونه مشکل ساز نشه بعدا ؟ سن من ۲۲ و سن ایشون ۳۷ . لطفا راهنمایی کنید ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانشناسی

سلام

شروع و تداوم زندگی مشترک با اختلاف سنی زیاد بدون شک با چالش‌های مختلفی همراه خواهد بود که مدیریت و درک آن‌ها چندان ساده نخواهد بود،
خصوصا برای شما که سن کمی دارید.
با توجه به سن پایین شما، موارد مناسب‌تری پیش رو خواهید داشت.
در حالت عادی با در نظر گرفتن سن شما، ازدواج با این اختلاف سن توصیه نمی شود.
در صورت وجود تمایل شما به این امر، حتما به مشاور مراجعه فرمایید.