ضخامت بالای رحم روز۱۱سیکل

باسلام، ۳۳سالمه و ۸ماهه اقدام کردیم برای بارداری، آزمایشات خودم و همسرم خوب بوده ولی ضخامت رحمم بالاست و ۲ماه قبل هم تشخیص پولیپ رحم دادن و عمل کردم اما همچنان ضخامت بالاست!! فولیکولهایخوب دارم و آمپول آزادسازی میزنم و مدروکسی پروژسترون ۱۵-۲۵ سیکلم مصرف کردم ولی نتیجه نمیگیرم! برای ضخامت رحمم باید چیکار کنم؟ خونریزی و قاعدگی منظم و نرمالی دارم و اصلا علایم مربوط ب ضخامت بالا رو ندارم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام  منظورتان از ضخامت بالا چند میلی متر است و اینکه چه زمانی از سیکل قاعدگی خود سونوگرافی انجام داده اید شرح حال شما کامل نیست