یائستگی زود رس و بارداری

من از ۱۵ سالگی متوجه شدم که یائسته شدم و دارو مصرف کردم تا بحال. الان بچه میخوام تست تخمک گذاری استفاده کردم هر بار منفی بود ،یک بار بعد از تمام شدن پریودم تست تخمک گذاری مثبت شد و من اقدام کردم .الان یک ماه شده ،در طول این مدت من داروهامو  مصرف کردم الان درد پریودی دارم و خونریزی دارم ولی کم. دکترم میگه بارداری بطور طبیعی برای من غیر ممکنه و باید از تخمک اهدایی استفاده کنم. ایا تست تخمک گذاری اشتباه نشان داده؟ واگر درست بوده من باردار نشدم یا باردار شدم بعلت مصرف قرص هام سقط شده؟ و اگر تست تخمگ گذاری درست بود و من تخمک دارم میشه من از تخمک اهدایی استفاده نکنم و از تخمک خودم بادار شم؟ ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

باید تحت نظر پزشک مرکز تخصصی ناباروری باشید و برای اینکه متوجه تخمک گذاری خود باشید باید در وسط سیکل قاعدگی خود سونوگرافی انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود  موفق باشید.