شوهرم پورن میبینه زیاد

سلام من شوهرم پورن میبینه ۴ ساله ازدواج کردیم همه جوره به خودم میرسم  هر کاری که بگین کردم متطقی هم باهاش حرف زدم گفتم هر مشکلی دارم بگو چرا میری سراغ اون فیلما قسم میخوره که من مشکلی ندارم هر بارم جون منو قسم میخوره قول میده نبینه ولی باز میبینه بچه م ۴ ماهشه حتی جون اونم قسم خورد تبینه ولی باز دید الانم حتی ماه رمضونم جلوشو نگرفت دید به خدا هر کاری بگید کردم من آدمیم که خیلی در مورد رابطه زناشویی تحقیق کردم بهش میگم فانتززیات چیه مسخره م میکنه نمیدونم دیگه چیکار کنم اعتماد بنفسمو کلا از دست دادم تورو خدا کمکم کنید چطوری از سرش بندازم هر کار هر کاری بگید کردم اصلا تا خودمم نرم سمتش نمیاد سمتم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

متاسفانه همسرتون نیاز به مشاور دارند.و تجربه ثابت کرده که این  کار ادامه دار خواهد بود برای رفع مشکل هردو به مشاور مراجعه کنید