۴ساله که با همسرم زندگی میکنم و ی دختر ۳ساله دارم و الان ۶ماهه باردارم و یک سال و نیمه که متوجه شدم همسرم داره خیانت میکنه و متوجه چت کردناش با خانوما شدم و قصدم طلاق نیست ولی واقعن گاهی وقتا کم میارم و نمیدونم چطور برخورد کنم،اون چند باریم که متوجه شدم به روش آوردم اولش تند برخورد کردم ولی بعدش با آرامش باهاش صحبت کردم و از عواقبش گفتم ولی باز تکرار میکنه بگین چکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

عزیزم شما وقتی پذیرفتید که نمی‌خواهید طلاق بگیرید پس جای هیچ گونه راه حلی باقی نمیمونه..همسرتان همون خواهد بود خصوصا که متوجه شده شما تا چه اندازه ناتوان هستید و ادامه می‌دهید و براش قبح مطلب ریخته..آیا این زندگی هست؟؟کمی به خودتون بیایید..در صورت ادامه زندگی با ایشون شرایط همین خواهد بود  و هر روز شاهد اتفاقات تلخ بیشتری خواهید بود