پریودهای نامنظم و تتبلی تخمدان

سلام وقت بخیر  من حدود یکسالی هست که  پریودام خیلی نامرتبه و هر دوماه یبار پریود میشم( و این اولین بار نیست که پریودهای نامنظم دارم و  قبلا هم دارو گرفتم برای تنظیم پریود اما باز بعد یه مدت نامرتب میشد ) من ۶ ماهی بود که پریودهام هر دو ماه یکبار بود تا اینکه ۴ ماه پیش رفتم دکتر سونو و آزمایش دادم و دکترم تشخیص تنبلی تخمدان و کیستهای ریز  داد و دارو گرفتم سه ماه دوفاستون و متورمفین استفاده کردم تا اسفند که دوره داروهام تمام شد  و من ۷ اسفند پریود شدم تا فروردین  که موعد پریودم  بود نشدم و حتی تا حالا که آخر فروردین هست هم  پریود نشدم لطفا راهنماییم کنید مشکل از کجاست من همیشه باید دارو بخورم تا پریود بشم‌؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

درمان تنبلی تخمدان طولانی است . جهت درمان مناسب مراجعه کنید .