خشم كودك

با سلام، پسر هفت ساله اي دارم كه خيلي سريع عصباني ميشه اگر چيزي مطابق ميلش نباشه البته زود هم پشيمان ميشه ولي واقعا از عكس الملهاي خشمگينش نگران ميشم، دختر ١٣ ساله اي هم دارم كه خيلي آرومه ولي با برادرش رابطه خوبي نداره، پسرم رو كلاسهاي ورزشي هم ثبت نام كردم ولي تاثيري نداشته، نگرانم كه اين رفتار باهاش بمونه خواهش ميكنم راهنمايي كنين كه من خيلي نگرانم، ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ٤٠ جنسیت زن شغل كارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
بايد ريشه اين خشم پيدا بشه چه چيزي باعث اين رفتارها ميشه چه احساساتي رو اون لحظه ايي كه خواسته هاش به تعويق ميافته داره و چه فكرايي تو ذهنش مياد
ايا وقتي خشمگينه باهاش همدلي ميشه يا سرزنش ميشه
و اينكه علت عدم رابطه صميمانه با خواهرش چيه
ايا شيوه والدگري شما باعث تفاوت گذاشتن يا مقايسه گري بين اون دوتاست
 بهتره حتما براي يافتن علت و حل اون  با مشاور كودك جلسه داشته باشيد .