زگیل تناسلی

سلام خسته نباشید آیا داشتن زگیل تناسلی مربوط به خیانت همسر هست آیا این مشکل ارثی هم میشه که باشه

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر اصلا این طور نیست هر کسی که زگیل تناسلی دارد رابطه ای خارج از چارچوب خانواده داشته  و این حرف غلط است زیرا زگیل تناسلی از روش های دیگری هم انتقال پیدا می کند حتی ممکن است خود شما این ویروس رو قبلا داشته اید اما هنوز علامت دار نشده باشید و بعد به همسرتان انتقال داده باشید اما همسر شما به دنبال ضعیف بودن سیستم ایمنی یا ..... علامتدار شده باشد بنابراین این فرضیه غلط است که فقط از راه جنسی انتقال داده شود موفق باشید