مشکل ناحیه تناسلی

سلام خدمت شما . من چند ماهه که خارش ناحیه تناسلی دارم و یه دختر ۱۸ ساله هستم که رابطه جنسی هم نداشتم . متوجه شدم در ناحیه تناسلی دچار قرمزی و دانه های ریز شدم که خیلی سوزش و خارش داره . البته دانه های ملتهب و پر آب نیست فقط دانه ریز و بر آمده هست . چند وقت پیش یعنی تقریبا دو سال قبل هم خارش مقعدی داشتم که الان بدتر شده . دکترم رفتم ولی گفتن چیز مهمی نیست . من حتی زمانی که پریود نیستم هم کمرم درد می‌کنه . لطفاً راهنمایی کنید باید چیکار کنم . میترسم برم دکتر چون دوست ندارم معاینه بشم و درمانشم بی نتیجه باشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باید این ضایعات پوستی دیده شود تا نظر قطعی را داد و نگران نباشید  این طور نیست که شما معاینه داخلی شوید چون مجرد هستید فقط ظاهر ضایعات پوستی رویت شود کافی است و برای شما دارو تجویز می شود   موفق باشید