سلام من ۲۲سالمه و یک و سال و نیمه تو اقدام بر ای بارداری هستم،تنبلی تخمدان هم دارم وتا حالا دو دفعه به دستور پزشک لتروزول مصرف کردم دفعه اول روزانه سه عدد لتروزول+آمپول hmg_دفعه بعدی روزانه دو عدد+دوفاستون  ولی منجر به بارداری نشده وتبدیل به کیست شده،خواستم بدونم باید چیکار کنم ؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خوب طبیعی است که تبدیل به کیست شود زیرا متاسفانه دوز داروهای تجویز شده خیلی بالا بوده است لتروزول برای بار اول شبی یک عدد و نهایت شبی دو عدد تجویز می شود و باید سونوگرافی انجام شود اگر سایز فولیکول کوچک بود آن موقع آمپول hmg تجویز می شود  موفق باشید