ایااحتمال بارداری هست

سلام..امروز ۳۵ پریودی هستم ..روز ۳۰ پریودی بی بی چک استفاده کردم که مثبت واضح بود درثانیه های اول مثبت شدبعد لکه بینی پیدا کردم تا امروز ۳۵ پریودی هستم دیروز ازمایش بتا شد منفی...البته تیتر نبوده...الان احتمال بارداری هست با تشکر از پاسخگویی

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام احتمال بارداری ضعیف است اما اگر تا یک هفته دیگر به خون ریزی نیافتادید پیگیری کنید  موفق باشید.