سلام وقت بخیر..

۲۴ سالمه یک بچه دارم برای تنبلی تخمدان دکتر برام قرص سیپروترون کامپاند تجویز کردند ماه اولو کامل خوردم ماه دوم هم ۱۲ قرص خوردم که یه رابطه محافظت نشده داشتم دو سه روزی هم بود که یک ساعت قبل قرص سیپروترون قرص سیپروفلوکساسین ۵۰۰ خورده بودم برای عفونت ادراری بعد ۳۷ ساعت بعد یه قرص اورژانسی ۱/۵خوردم و قرص سیپروترون هم ادامه دادم احتمال بارداری هست؟

حالت های پریودی هم دارم مثل کمر درد.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نیازی به مصرف قرص اورژانسی نبوده بهتر بود اول می پرسیدید بعد دارو استفاده می کردید زیرا این دارو عوارض دارد و نباید بی جهت از آن استفاده کرد موفق باشید