سلام خسته نباشید من یک مشکل بزرگ دارم به شوهرم اعتماد دارم میشناسمش ولی چند بار شده سر این که کی بوده زنگ زده یا کجایی دعوامون شده و گفته تو بهم اعتماد نداری و شک داری من راسش چند وقته به طور واقعی دارم به خودکشی فکر می کنم به شوهرم گفتم فکر کنم ازم سرد شده نمی دونم چیکار کنم خیلی هم به گذشته فکر می کنم حرفاش یادم میاد اعصابم خورد میشه

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

شما نیاز به دارو دارید و حتما به روانپزشک مراجعه کنید .با یه دوره دارو درمانی حالتون بهبود خواهد کرد