عدم ارگاسم بعد از هشت سال زندگی

سلام

من ده ساله ازدواج کردم و همسرم مشکل زود انزالی داره ،یکی دوبار هم به مشاور مراجعه کردیم ولی اثری نداشته ،من حتی یکبار هم در این مدت ارگاسم نشدم .الان یه بچه کوچیک دارم .راستش تا چند سال سعی می کردم اصلا برام مهم نباشه و فقط مثل یک درد توی سینه ام بود که چرا مثل خیلی از زن ها من نمی تونم ارگاسم بشم.ورزشکار هستم و در  برخی مواقع حس می کنم میل جنسی من زیاد میشه و چون ارگاسم نمی شم و فقط در رابطه تحریک می شم واقعا دارم اذیت میشم. همسرم هم سعی می کنه کمک کنه اما موقعی که کاملا روی ارگاسم نشدن تمرکز می کنه ،میشه یه آدم کوکی و اصلا دیگه لذتی نمی بریم.نمی دونم باید چیکار کنم؟من همه ی تلاشم رو می کنم تا مغزم آزاد بشه اما مشکل زود انزالی همسرم خیلی شدیده فکر می کنم بعد از دخول زیر ۵ ثانیه ارگاسم میشه!!! گاهی فکر می کنم یا مشغول کردن خودم به کارهای خونه یا اداره می تونم از فکرش در بیام و بعضی وقتا هم خیلی خوبه اما در دراز مدت دوباره رنج می کشم.ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

سلام.سوالی مطرح میشه اینکه شما خود ارضایی در گذشته داشتید یا نه؟ و اینکه همسرتون باید درمان بشن و وقت بیشتری برای معاشقه و تحریک شما بزارن.خانمها زمان بیشتری لازم دارن تا به ارگاسم برسند.و حتما در نت درباره اش مطالعه ای داشته باشید.شرایط روحی و حتی پوزیشن شما در به ارگاسم رسیدن مهم خواهد بود