امکان بارداری وجود داره؟

من بعد از رابطه با جلوگیری طبیعیکه حدود روز ۱۳ سیکل بود. دوسه روز ترشح سفید کشدار دیدم و بعدش حدود پنج شیش روز زیر دلم تیر میکشید بعد سینه دردام شروع شد_من اصلا تاحالا سینه درد نداشتم_ و پوست نوک سینم شدیدا حساس شده بود ، یکی دو روزم  درد پریودی داشتم که قطع و وصل میشد بعد روز ۲۷ سیکلم یه چیزی بین پریودی و لکه بینی داشتم دو روز اولش بیشتر بود و دو روز بعدش در حد یک چهار کف دستم لکه یا خون قهوه ای داشتم بعدم کلا قطع شد یعنی من که ۷ روز پریود میشدم این ماه ۴ روزه اونم کلا رنگش قهوه ای بود ، حالا که تموم شده سینم تیر میکشه و نفخ شدید دارم و گاها دل درد پریودی خیلی کم امکان بارداری هست؟؟؟؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

بهتر است تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید