با سلام،من 34سالمه و خانومم 31سال و حدودا 12ساله ازدواج کردیم،و یه فرزند دختر 7ساله داریم،در اوایل زندگی خانومم شدید وابسته من بود و خیلی دوسم داشت و من احساس معمولی داشتم،ولی یهو بعد چند سال به خودم اومدم دیدم،داستان عوض شده،من رفته رفته علاقه م به اون بیشتر و بیشتر میشد و تاجایی که همه متوجه شده بودن که حتی از میزان دوست داستن اون هم بیشتر شده،نمیدونم چون من بهش علاقه م بیشتر میشد باعث رفتارهای هرروز تند و بی اعصابی هرروز اون میشد یا احساس اون بهم کم شده بود،نمیدونم شاید داستان برگرده به 4سال بعد ازدواجمون و دوران بارداری همسرم و به دنیا اومدن بچه مون،دقیق نمیدونم ولی الان بیشتر از 5_6ساله که همون زنی که بی حد و اندازه دوسم داشت،الان میبینم نسبت به من و کارام بی تفاوت شده،دیگه اهمیتی به من نمیده،و برعکس من با توجه به همه اینا و حتی بدخلقی ها و بداخلاقیاش عاشقانه دوسش دارم،حتی ترس از دست دادنش تبدیل شده به کابوس های هرروز زندگیم،چند ساله باهاش سر صحبت رو باز میکنم و دلیل این رفتاراش رو میپرسم و جوابش اینه که نه من فکر میکنم اینجوری شده،ازش میخوام بهم توجه کنه و محبتش رو بیشتر کنه،و جوابش اینه که ما دیکه جوون 18ساله نیستیم،در مورد رابطه جنسی هم از اول سرد مزاج بودن و توو این 12سال هیچوقت از طرف اون پیشنهاد برا شروع رابطه نشده تا حالا ،ولی تا قبل از بدنیا اومدن بچه  هروقت من درخواست میکردم راحت قبول میکرد ولی چند ساله حتی برای هفته ای 2بار رابطه ،همیشه اعتراض به این خواسته ی من میکنه،این اواخر این نوع رابطه عاطفی بینمون خیلی نگرانم کرده و احساس میکنم نرمال نیس وحتی فکر میکنم شاید عواقبی در آینده داشته باشه،و حتی مراجعه به مشاور رو پیشنهاد دادم که قبول نمیکنه،بی زحمت لطف کنین و راهنماییم کنین ،برام زندگیم و ادامه ش خیلی با اهمیته_ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت مرد شغل دانشجوی دکتری و شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

سلام...وقتی یک خانوم زایمان میکنه به همراهش افسردگی پس از زایمان هست که ممکنه طولانی بشه.و همینطور وجود یک بچه به کل،شرایط احساسی و آزادی رو تغییر میده،و همینکه شما عاشق تر شدی و نیاز به محبت ایشون داری ایشون بیشتر از شما دور خواهد شود.در تربیت و کار خونه باهاشون همکاری کنید که اگر فشاری برای ایشون هست کمتر بشه.ایشون در نقش مادری غرق شده.خود شما بیشتر به مشاور نیاز دارید و حتما به مشاور مراجعه کنید بدون حضور و اعلام به همسرتون،تا آرامش نسبی پیدا کنید و بتونید با کمک مشاور روابط رو ترمیم کنید