سلام بنده سونو گرافی حاملگی انجام دادم و در ان تشخیص این بود: تصویر یک ساک حاملگی با واکنش دسیدوایی منظم در کاویته رحم دیده شد. زرده در داخل ساک دیده شد.سن حاملگی msd=23mm بکSubchorionic hemorrhage به ابعاد 15*4mm دیده شد. تصویر یک کورپوس لوتئوم به ابعاد 17*16 در تخمدان چپ دیده شد. یافته پاتولوژیک در آدنکس ها رویت نشد. فتال پل دیده نشد.سونو گرافی f/u یک هفته بعد توصیه میشود. آیا امکان بارداری وجود دارد.و لکه خونی مشکلی ندارد.و فقط تکرار سونو کافی است؟ ۱۳۹۵ شنبه ۱۴ اسفند ساعت 4:29 عصر پاسخ مشاور: مشاور مامایی سلام شما زود برای انجام سونوگرافی اقدام کرده اید ۱۵ روز بعد سونوی واژینال بدهید ۱۳۹۵ شنبه ۱۴ اسفند ساعت 4:51 عصر دکترم گفت عجیبه که فتال پل دیده نشده.حالا احتمال بارداری وجود داره واقعا یعنی تو 7 هفته ممکنه دیده نشه یا مشکل دیگه ای ممکنه باشه
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

ب له شما باردار هستید اما برای اطمینان از سلامت بارداری بهتره یک هفته دیگه سونوگرافی واژینال بدهید