اضطراب

سلام دختر ۲۸ ساله و مجرد هستم که درحال حاضر بیکارم ، مشکل من اینه که هر موقع بیرون میرم یه اضطراب کاملا بی دلیل دارم از آدما و مکان چیزی نمیترسم کلا بی دلیل یهو خودش میاد تو موقعیتای مختلف ، علایمم لرزش دست و سرد شدن دستام و تپش قلب گاهی و دلشوره ، وقتی این مشکل برام پیش میاد دوس ندارم هیشکی کنارم باشه پرخاشگر نمیشم ولی گاهی اوقات دوس دارم گریه کنم ، این اضطراب هم بیشتر وقتا صبحا دارم بیشتر تو ترافیک هم دارم، بعضی موقعا با آدمای جدید و مکان های جدید که وارد میشم دارم ، مشکل من چیه و راه حل مهار کردنش چی هست؟ کنترل کردنش رو بلدم

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

به روانپزشک مراجعه کنید شما نیاز به دارو دارید و به راحتی درمان میشوید