ترشح سینه

سلام ببخشید من هفته 31بارداری هستم وازهقته 27ترشح آبکی، ازسینه داشتم خیلی کم وقتی سوتین نداشتم حس میکردم دیشب با عرض معذرت باهمسرت رابطه داشتم وسینه من میک زده شد صب بافشار دادن سینه دیدم ازدواجا ترشح آبکی، ازیه نقطه خون بیرون اومد درحالت عادی نیست خیلی نگرانم الان لازمه بزم دکتر

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نباید نوک سینه خود را دستکاری کنید علت مشکل شما   فشار دادن نوک سینه خود بوده که بی جهت و متاسفانه به غلط انجام دادید از این به بعد دستکاری نکنید موفق باشید.