لجبازی کودک

سلام به مشاوران عزیز ببخشید من یک دختر سه ساله دارم بشدت لجباز اصلا حرف گوش نمیده البته پدرشم بخاطر شغلش ازما دوره واین چون به مامانم اینا نزدیکیم خیلی رفتیم خونه اونا بخاطرتنهاییمون الان حتی دنبال خالش که میاد خونه مامانم گریه میکنه منو ببر هرطور رفتارمیکنم بدترمیکنه بمن اهمیتی نمیده واین واقعا عذابم میده حتی سراین مسئله زدمش وواقعا پشیمونم نمیدونم چطور رفتارکنم حتی امشب خونه مادرم طوری رفتارکردم که همه ناراحت شدن چون دخترم دنبال شوهر خالش گریه میکرد من نذاشتم وبدتر گریه کرد چیکارش کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
كتك زدن رفتار بسيار اشتباهي براي كنترل كودك هست و اين كودك تا هميشه اين اسيب رو همراه خودش داشته
اينكه تو سني هست كه لجبازي طبيعيه و وقتي تنهاست و الان خانواده شما كنارشن با اونها احساس خوبي داشته باشه و شما در جمع و جايي كه توجه ها به سمتش هست مدام ميخواهيد كنترلش كنيد معلومه كه توجه نميكنه
بايد كمي با احساس ها و خواسته هاش همدلي كنيد