چگونه با همسری که پورنو نگاه میکنه رفتار کنیم

سلام خسته نباشید

من و همسرم تو عقدیم و دوری‌م

مشکل من اینه که همسرم فیلم پورن نگاه میکنن

جلوی من نگاه نمیکنن ولی برام گیف میفرستن که میبینم ادرس سایتاشون هست متوجه شدم

منم از اول چیزی نگفتم و اگه چیزی گفتن یا گیفی میفرستادن همراهی‌شون میکردم و یه جوری رفتار میکردم که بدم نمیاد و ناراحتم نمیشم...

ولی چند وقته خیلی اذیتم میکنه وقتی فکر میکنم به این موضوع یا گیفی میفرستن خیلی حالم بد میشه

ولی به روی خودم نمیارم مثه قبلنا رفتار میکنم و خود خوری میکنم

و حتی فک میکنم خیلی تاثیر دیدن از این فیلما و میگن مثلا باید تپل تر بشی مثه این گیفه و فلان و اینا

و چون پوست من خیلی سفید نیست و اون گیفا بعضیاشون خب رنگ پوست و ناحیه تناسلی‌شون زیباس و... من خودمو خیلی ناراحت میکنم که اره شاید اینجوری دلش میخواد و اینا

حالم خیلی بده و علت اینکه چرا میبینه یا هر چند وقت یکبار میبینن و ایا همیشه نگاه میکنن رو نمیدونم

خواهش میکنم راهنماییم کنین باید چیکار کنم و چجوری باهاشون حرف بزنم که تاثیر بزاره و نگاه نکنن

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

حتما به مشاوره مراجعه کنید اما بی‌تفاوت بودن شما بهترین کار هست.