خونریزی های داعم و تنبلی تخمدان

سلام،وقت بخیر ،من دختر ۱۶ ساله هستم تنبلی تخمدان هم دارم ،برای دو ماه LD خوردم برای پاکسازی رحمم،بعد از اون قرص متفورمین که ظهر ها یک عدد و شب ها هم یک عدد،بعد تا وقتی که مصرف میکردم منظم بود پریودم،بعد دکتر قطعش کردن ،بعد از قطع متفورمین دوباره بهم ریخت و بعد از ۴۵ روز از عادت ماهانه قبلی لکه قهوه ای دیدم و بعد هم خونریزی که هر پنج شیش ساعت اندازه پنج شیش قطره میومد،و الان یک هفتس که اینجوریه و دو روزی هم میشه که در حد چند قطره خون ریزی دارم بعد یک روز چیزی نیست و روز بعد دوباره درحد چند قطره،میخواستم ببینم چیکار کنم؟،ممنون میشم راهنماییم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۶ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

متفرمین را مجددا شروع کنید . درمان های تنبلی تخمدان را باید تا سالها ادامه داد. جهت تجویز سایر داروهای لازم مراجعه کنید .