حرف نزدن کودک 26ماهه

سلام من یک پسر دو سال و دو ماه دارم به شدت بازیگوش و حرف گوش نکن

پسر من اصلا حرف نمیزنه هر چی بهش بگم و بخوام تکرار کنه گوش نمیکنه اصلا یه جا بند نمیشه حتی ازش اگه بخوام اعضای بدنش رو نشون بده گوش نمیکنه و همش میگه نه ینی چیزی نگووو فقط در حد چن کلمه مثل زشت چشم بابا بده آب کجا کیه آبجی حتی به من میگه ماما و هنوز نمیتونه بگه مامان

با هیچ کس غریبی نمیکنه و به همه بابا یا ماما میگه  خیلی نگرانم

ممنون میشم اگه جواب بدید 🙏

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
روند رشد كودكان با هم متفاوته و اين طبيعيه كه يكي زودتر شروع به صحبت كنه و يكي ديرتر اينكه ميتونه ارتباط برقرار كنه خوبه اما نبايد به همه اعتماد كنه
اينكه حرف گوش نميده چه زمان هايي هست زمان هايي كه در حال بازي يا كنجكاوي هست و شما ازش ميخوايد بهتون پاسخ بده ؟
ببينيد بايد با روشي كه براش جذابه باهاش ارتباط برقرار كنيد و حتي اگه ميخواهيد حرفي بزنه با بازي و كارهايي كه جذابيت داشته باشه
بهتره حتما با يك مشاور كودك حضوري صحبت كنيد.