دخترم ،دختری شیرین زبون وبااعتمادبه نفس بود باهمه خوب برخوردمیکردونترس بودچندروزی هست کاملا برعکس شده چیکارکنم که طوری بود که همه دوستش داشتن.الان ازصدای آهنگ میترسه وازبقیه هم میترسه دخترم ۳سالشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳سال جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
الان مهم نيست كه ديگران چي دوست داشتن از دخترتون ببينن مهم اينكه چي باعث اين ترس و نگراني شده چه اتفاقي در اين چند روز رخ داده كه باعث ترس اين كودك شده و رفتار شما در برابر اين ترس و نگراني چيه ؟ ايا مشكل خواب هم پيدا كرده
بهتره براي ريشه يابي با يك مشاور متخصص كودك صحبت كنيد.