سلام.من اصلا نمیتونم همسرمو قبول کنم. یعنی ازدواجم تحت نوعی اجبار بود.چون میترسیدم دیگه خواستگاری نداشته باشه.سن هر دومون ۳۷ هست.ایشون دیپلم داشت و من فوق وقت ازدواج. بعد اون فوق دیپلم گرفت و من دکترا.الانم دارم هیات علمی میشم و ایشون کارمند ساده. اینا جنبه های بیرونی است که اگر هم سطح بود مقبولیت همسرم بیشتر میشد برام.ولی مشکل عمده اینه که همسرم ترک زبان است و من فارس و من بعد هشت سال هنوز اداب و رسوم و فرهنگای اونا را نمیتونم قبول کنم.حتی دوست ندارم دیگه اقدام کنم برای بچه. چهار بار ای وی اف کردیم ولی بسختی با من همراهی کرد (مشکل از منه). مهربون نبود. با من مثل غریبه است. خودش و خانوادش که دیگه خ غریبه اند با من.خ سرد و خشک هست رفتارشون...ظاهر رفتار همسرم-برخلاف خانوادش سرد نیست ولی در باطن چنین است.کلا لحظات خوب و نرمال زندگی مون خ کمه.شاید هیچ کدوم تقاضای جدایی ندهیم ولی از زندگی هم لذت نمیبریم.
پاسخ مشاور
سلام و ممنون که سوال تون ر با من مطرح کردید. دو راه بیشتر ندارید و باید هر کدام را که هزینه روانی کمتری برایتان دارد اجرا کنید: 1-ادمه ازدواج با کمک و راهنمایی یک درمانگر که به شما اموزشهای لازم را بدهد. 2-جدا شدن از همسرتان فیروزه سخندانی مشاور ازدواج و پژوهشگر مسائل جنسی www.Sokhandani.com

تجربه شما

در نوع رفتار خودتون هم دقت کنید و ببینید آیا خودتون موجب سردی رفتار اطرافیانتون نمیشید؟شاید چون تو ذهنتون اونارو منطبق با آداب و رسوم خودتون نمیبیتید این مواردی که گفتید براتون پررنگتر جلوه میکنه...خودتون هم برای گرمی زندگی مشترکتون تلاش کنید.حتما موفق میشید.