قاعدگی

سلام وقتتون بخیر من ۲۶ سالمه دوران پریودم همیشه منظم بود ماه پیش یعنی آذر ماه ب علت ورزش و رژیم که میگیریم ۴ روز زود تر پریود شدم. یعنی  ده آذر شدم و شانزده آذر تموم شد . فردای اتمام قاعدگیم واکسن کرونا زدم و تا الان ۲۲ دی  پریود نشدم و پریودم ۱۲ روز عقب افتاده . نزدیکی داشتم با همسرم اما برای بارداری اقدام نکردم نگرانم ممنون میشم راهنماییم کنین .

اگه برم دکتر و با تجویز دارو پریود بشم ب نظرتون هرماه باید با دارو پریود شم من خیلی بچه دوست دارم دوبار سقط کردم دوباره قصد دارم باردار بشم نگرانم کمکم‌کنین 🥺

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باید تحت نظر پزشک دارو مصرف کنید تا پریود شما منظم شود و اقدام به بارداری داشته باشید