توی سونو نوشته فولیکول های ریز متعدد با حجم 11 سی سی و10سی سی

من روز پنجم قاعدگی سونو دادم (ابعاد رحم72*27میلیمتر،تخمدان های راست وچپ مختصربزرگترازاندازه طبیعی حجم سمت راست وچپ11و10سی سی حاوی فولیکولهای ریز متعدد دراطراف استرومای اکوژن مرکزی جهت بررسی سندروم pco با توجه به وجود فولیکول 13 م م تخمدان راست تکرار سونو در سیکل بعد توصیه میشود) میخواستم ببینم با توجه به این سونو من کیست دارم و برای بارداری اقدام کنم یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اين كيست ها ربطي به اقدام ندارندولي بهتر است از نظر هورموني بررسي شويد