کیست درموئید

سلام.32 ساله ام و دوتا بارداری موفق و زایمانهام طبیعی بودن.بچه هام 3 و 7 ساله ان.به علت خونریزی شدید و طولانی سونو داخلی واژینال رفتم کیست درمویید 6 سانت تخمدان راست دارم.دکتر میگه باید عمل شه!!!😞😞

ایا درمان دارویی وجود داره راهی بجز عمل؟؟؟؟اگه عمل نکنم خطرناکه؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی ام کنین

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بله.
بهتر است عمل کنید و بهتر است عمل به روش لاباروسکوبی باشد .

کیست درمویید هیچ درمان دارویی ندارد و اگر باعث درد یا اختلال قاعدگی شود باید عمل شود .